Friday, June 14, 2013

Anna

 
I am photographing a lot more lately, which makes me really happy. So, bear with me, please, because I have a few photoshoots I really want to share with you. Will you? :)
This is beautiful Anna. I have never photographed a girl calmer than her. We were shooting in the rain and it was freezing, but she was willing to do whatever for a good shot even though she only had a thin dress on for the most time. I am pretty sure we will work together again soon. 
_________________________________
RUS: В последнее время у меня все больше съемок. И это делает меня невероятно счастливой. Так что, потерпите меня немножко, так как у меня на примете еще несколько съемок, которыми хотелось бы поделиться. :)
На фото - прекрасная Анна. Я никогда еще не фотографировала девушку спокойней ее. Съемка проходила под дождем, было очень холодно, но она была невозмутима и готова на все ради хорошего кадра,  хотя большую часть времени на ней было лишь тонкое платье. Я уверена, мы с ней еще поработаем.

Sunday, June 9, 2013

Unpublished

While cleaning out my computer memory, I accidentally found these outfit pictures. I made them last summer right after my vacation, but never published them here.
It's crazy how much I have actually changed throughout this year. Time flies.. :)
_____________________________________________
RUS: Чистила память в компьютере и случайно нашла папку с прошлогодними фотографиями, которые делала специально для блога, но так и не опубликовала. Они были сделаны в тот день, когда я вернулась из отпуска на море.
Смотрю, и не могу поверить, насколько я поменялась за этот год. Каждый день мы этого не замечаем, но на фотографиях, видна каждая деталь. Время летит... :)





Monday, June 3, 2013

Ilona

Here are a few summery photos of a beautiful blonde girl for you. :) Her name is Ilona, and we had a shoot some time ago.
I required that she had a braid around her head during the photoshoot and she appeared to be lucky enough to have a mother-hairdresser. :)

_______________________________________________________
RUS: Вот несколько фотографий с летним настроением. На них - прекрасная девушка Илона. Специально для фотосессии я попросила ее заплести косу вокруг головы. Ей повезло - ее мама совершенно случайно оказалась парикмахером! :)